perjantai 29. marraskuuta 2013

Huutokauppa lastensairaalan hyväksi

Suomen Käsityöyrittäjät keräsivät keskuudestaan lähes 100 tuotetta huutokauppaan, jonka tuotto menee suoraan lyhentämättömänä uuden lastensairaalan hyväksi. Maitotytöltä mukana on turkoosi pitkähihainen imetyspaita. Kaikissa tuotteissa lähtöhinta 10€, ja huutoaika päättyy tänään illalla kello 21:00.

Tervemenoa huutamaan upeita tuotteita! :)


keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Herkkuja, herkkuja...

Perhospyyhevarastot ehti jo pääsemään huonolle mallille, mutta onneksi tilanne korjaantui juuri: kauppaan on lisätty pyyhkeitä kolmessa herkullisessa kuosissa! Kiitokset Sannalle ompelu-urakasta! :)





tiistai 26. marraskuuta 2013

Turkoosia

Pitkähihaisista paidoista jäi XL-kokoiset tekemättä, mikä osoittautui virheeksi. Näin ollen paikattiin vaje; Sanna ompeli pienen erän turkooseja pitkähihaisia koossa XL, nämä löytyvät nyt kaupasta.

Maitotytön "hovikuvaaja" Katja West (www.taikahetki.fi) taikoi turkooseista paidoista aivan upeat kuvat, näitä kelpaa käyttää mainonnassa! :)



sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Maitotytön Monitoimiriepu

Maitotyttöhommista yli jääneet isommat kangaspalat on tähän saakka jemmattu periaatteella "ompelen tästä vielä joskus lapsille jotain"... Lopulta oli pakko nöyrtyä ja todeta etten kuunaan ehdi noin paljoa lapsille ompelemaan kun kankaita tulee vielä koko ajan lisääkin... :\ Näin ollen olen tässä syksyn mittaan surrutellut ylijäämistä Maitotytön Monitoimiriepuja, 30x30 cm pikkupyyhkeitä-taittoimuja-nenäliinoja-tiskirättejä. Löytyy kaupasta. :)










keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Tiikeritytöt

Bloggailu on jäänyt vähän taustalle kiireiden takia, mutta yritetään nyt vähän kuroa kiinni ja laitella julki näitä syntyneitä... Tässä esikoistytölle ja kaverille "samistelutunikat" Jungle-trikoosta.


Pyllyn puolelta löytyy eriväriset linnut, omalle musta ja kaverille valkoinen. Uusi oranssi Riemukukkafrotee on vielä saamatta, mutta siitä syntyy ehdottomasti lökäpöksyt tämän tunikan kaveriksi, sopii meinaan mainiosti tuon tiikerin oranssiin. :)


Isi ja pappa sai isänpäiväksi paidat: Traktorifrotee on aivan hurmaavaa (saatavilla Royal-tuotteelta) ja isi tykkää froteisista kotivaatteista. Pärinä puolestaan sopii papalle, pappa kun päristelee kesällä mieluusti moottoripyörällään. Selialta Pärinä on jo myyty loppuun mutta Pehemiältä taitaa vielä pala löytyä... ;)

lauantai 9. marraskuuta 2013

Suklaista Riemukukkaa

Loppukesästä sain idean: lähetin pienet rullat ruskeaa Riemukukkaa ja Ralliraitaa värjäämöön "suklaakylpyyn". Onnistui huikean hienosti! :D Tämähän piti sitten saada heti ompeluun, joten nyt on Sanna sitten ahkeroinutkin jättikasan tunikoita: yhteensä 25kpl (koot XS-XXL ja XS/MAXI-L/MAXI). Nämä tulevat myyntiin TÄNÄÄN 9.11. kello 15:00 hintaan 80€/kpl (MAXI +5€). (Suora linkki tuotesivulle)


Perhospyyhkeisiin saatiin uusi kuosi, elegantti harmaa Aurora. Pyyhe on muuten aivan ihana lahja vauvalle! :)