perjantai 30. toukokuuta 2014

Uusia suunnitelmia

Juuri nyt on niin isoja juttuja suunnitteilla että pää meinaa poksahtaa... Paljastetaan isommat sitten kun varmistuu, tässä ensin vähän pienempiä. :)

Eli siis pyyhkeet isommille muksuille, näitä on tulossa kahta kokoa: 1-3v ja 4-6v. Nämä koekappaleet on helmastaan vähän liian pitkiä, mutta muuten onnistui aika nappiin. :)



torstai 29. toukokuuta 2014

Trikoopaitoja kesään

Maitotytön riveihin liittyi uusi jäsen huhtikuun alussa, ensimmäisenä työnään Taru teki mustia frotee-teeppareita (löytyy kaupasta nyt). Työn jälki on erinomaista! Toukokuun hommana Taru ompeli teeppareita oliivinvihreästä Riemukukkatrikoosta. Nämä tulevat myyntiin huomenna 30.5. kello 13:00. Samaan aikaan laitetaan myyntiin Sannan tinttikankaasta ompelemat trikootopit. Hintaa paidalla on 55€ ja topilla 50€. :)

Tervetuloa tiimiin Taru!!! :)


Joskus kuukausi sitten sain vihdoin aikaiseksi hyvän pipokaavan. Olen vältellyt aihetta kolme vuotta, sillä kuten yleensä, yksinkertainen on usein se kaikkein vaikein kun sen pitää olla kaikin puolin täydellinen. No, pipoja tuli sitten päästeltyä kankaanlopuista, löytyvät kaupasta. :)



keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Kimppatilaus #4

Tällaisia mekkoja tehtiin 9kpl kimppatilauksena erään foorumin porukalle.... :) Kangas on Linnel Handmaden Tintti-trikoota. Loppukankaasta tulee kesätoppeja verkkokauppaan, kuvaan huomenissa. Kiitos Sannalle taas upeasta työstä! :)


maanantai 19. toukokuuta 2014

Ihania housuja!

Uudet ihanaiset JaJa-housut löytyvät nyt kaupasta!

torstai 15. toukokuuta 2014

Oulun Lastenmessut

Messuilukärpänen puraisi, joten huomenna lähdetäänkin sitten koko perheen ja appivanhempien voimin Ouluun Lastenmessuille. :) Messuille ensimyyntiin tulee punaisia Riemukukka-trikoomekkoja ja ISO erä JaJa-housuja neljässä eri kuosissa: musta frotee, sammalenvihreä velour, punainen Pilkku ja harmaa Rakkaus.

Messujen jälkeen uutuudet lisäillään verkkokauppaan maanantaina 19.5. kello 15:00. :)


maanantai 5. toukokuuta 2014

Kesätoppeja

Sannan koneelta syntyi pieni erä kesätoppeja kotimaisesta lycratrikoosta. Koot XS-L, hinta 45€/kpl. Nämä lisätään kauppaan huomenna 6.5. kello 13:00.